WWW.VERYAZN.NL >> YOUR ASIAN CONNECTION
user pass or  
     
     
FRESH
FRESH
 
 
 
   
 
archives 1 2 3 4 5 6
 
 
Murakami' s All God's Children Can Dance
>>Meedoen? Klik dan hier  
 
 
New Malaysian Cinema >> tips en vrijkaartjes
>>Meedoen? Klik dan hier  
 
 
Indonesian Film Festival >> 24/10 - 31/10

Als je niet bij de uitverkochte slotavond van het CinemAsia Filmfestival in april was, heb je niet alleen een erg fijn feesje gemist maar vooral ook een van de succesvolste Indonesische films van het afgelopen jaar. Maar no worries, je kunt de schade nu dubbel en dwars inhalen. Van 24 t/m 31 oktober vindt namelijk het Indonesian Film Festival plaats in Amsterdam, Groningen, Maastricht, Den Haag, Den Bosch en Rotterdam. In elke festivalstad zullen recente Indonesische kaskrakers worden vertoond waaronder Ayat-ayat Cinta en Denias. Tip: de voorstellingen in Den Haag op 25 en 26 oktober zijn gratis te checken! Meer info op de site van de Indonesische ambassade.

 
 
Asian Party @ The Matrixx, Nijmegen > Zaterdag 15-12
Zaterdag 15 december is het tijd voor de tweede Asian party in The Matrixx in Nijmegen. De vorige editie toonde al aan dat je voor een goeie Asian ook buiten de Randstad terecht kan. En ook deze keer zullen ze er een heet feezie van maken. De tracks worden gespind door o.a. Irwan en Rockid en LadyBee zal de mic rocken. En om het feest compleet te maken kan je ook een gokje wagen aan blackjack- en roulettetafels. Damage: 12 euro. Meer info: www.matrixx.nl.
 
 
Indonesia Underground @ De Melkweg, Amsterdam > Vrijdag 14-12

Ben je into the Indo flavors? Dan moet je op vrijdag 14 december richting De Melkweg in Amsterdam. Daar vindt dan de 2e editie van Indonesia Underground plaats. Van 19.00 tot 03.00 word je getrakteerd op optredens van Indonesische acts waaronder de Bebas Band, een fashion show van Miss Indonesia Underground en dj's met een Indo-flavor zoals Leroy Rey. Kaartjes kosten 12,50 euro. Meer info vind je op www.java-enterprise.com.

 
 
Nieuwe filmmakers gezocht
Ben jij de nieuwe Wong-Kar Wai, Justin Lin of Ang Lee? Meld je dan aan voor het Cinem Asia Filmlab. CinemAsia biedt beginnende filmmakers met een Aziatische achtergrond opnieuw de kans om een korte film te maken die tijdens het CinemAsia Filmfestival in april 2008 zal worden vertoond. Het thema voor deze editie is 'Asian Cool'. Heb je een goed idee voor een korte film (zowel fictie als docu) binnen dat thema? Stuur dan je idee, je c.v., een foto van jezelf en je motivatie naar info@cinemasia.nl. De deadline is 1 december om 17.00. Uiteindelijk krijgen drie filmmakers de beschikking over een productiebudget van 1000 euro, professionele apparatuur en begeleiding van ervaren filmmakers, o.a. van het befaamde Binger film instituut. Check voor meer info www.cinemasia.nl.
     
   
Tell a Friend
 Tell a friend about VeryAzN ?    Click HERE
 
Join the VA Mailinglist
 
Join the VA crew

Riant salaris, auto van de zaak.....
Klik hier voor meer info

     
 
 
hosted by
 
Concept & Copyright Mass Appeal Interaction | It's a Fula design! >> www.fula.nl |  Build by Cold Snow >> www.coldsnow.nl